Parkeerregels.

Uit de schoolkrant

Op verschillende plaatsen in Bussum gelden speciale parkeerregels.

Medewerkster School Bussumtest Op verschillende plaatsen in Bussum gelden speciale parkeerregels. Levende Talen Special, Talen in de nieuwe tweede fase. Intercultureel onderwijs eigen taal op de basisschool. Nederlands als tweede taal in het voortgezet onderwijs.

Deze stagiair werk in de binnendienst op ons kantoor in Bussum. Deze cursus is uitermate geschikt voor diegenen, die weinig of geen kennis hebben van de Italiaanse taal en hier graag verandering in willen brengen. Voor inwoners van Bussum, Naarden en Muiden die een Wwb-uitkering hebben, bestaat de mogelijkheid om een opleiding te volgen in de beveiliging. Deze cursus in een vervolg op niveau 2 van vorig jaar.

Deze klassieker, over de lotgevallen van een Joods gezin in de Tweede Wereldoorlog, is door velen gelezen op de middelbare school, maar is zeker het herlezen waard. Inleiding bij Vondels Gijsbrecht in de Bibliotheek van Nederlandse schrijvers. Een contract voor 6 maanden, 32 uur per week 4 dagen werken, 1 dag school op basis van minimumloon. Het Posterproject deel 2 voor het voortgezet onderwijs. Nieuws en informatie over Blaricum, Eemnes, Laren, Huizen en Hilversum hoor je op Radio 6fm. Vijf Portretten van Nederlanders door Conrad Busken Huet in de Bibliotheek der Nederlandse Letteren.

Advertenties