Gymnasium,

Uit de schoolkrant

Openbare school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO.

Vmbo Scholen Zuid Hollandtest Alle aanbieders op een rij Meer vakantie op vakantie overzicht. Informatie over de vestigingen, de oudervereniging en er zijn internetlinks. Lees hier hoe het was om Spaans te studeren in haar reisverslag. Middelbaar Beroeps Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs. Leerlingen met meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Johannes Calvijnlyceum2e Christelijke Huishoudschool, Den Haag. Biedt Nederlands onderwijs en heeft daarnaast twee internationale en twee tweetalige afdelingen. Met informatie over de school, de roosters en de vakken, ook is er een forum. Met een welkomstwoord en informatie over de locaties en de school. Met informatie over de school en de doelstellingen. Informatie over schoolleiding en overlegstructuur, vestigingen, actualiteiten en de agenda. Met informatie over de school, nieuws, er is een agenda en een gastenboek.

Een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Christelijk Voortgezet Onderwijs in Leiden, Leiderdorp en Rijnsburg. Het Maerlant Lyceum, Den HaagHet Nederlands Lyceum, Den Haag. Lieke 17 won vorig jaar op Studie Beurs een talenreis naar Barcelona met don Quijote. Biedt informatie over de uitgangspunten van het Dalton-onderwijs. Informatie over dit zelfstandig gymnasium te Gouda. Christelijk Lyceum, Halmaheiraplein 5, Dordrecht tegenwoordig Insula College Christelijk Lyceum, Gouda. Met informatie over de geschiedenis van de school, activiteiten en het onderwijs.

Advertenties