Opgemerkt

Uit de schoolkrant

Opgemerkt dient te worden dat er tijdens de spelen van 520 v.

Olympische Spelentest De push-off tussen Kitty van Haperen uit Goirle en Urta Rozenstruik, die woensdag zou worden gehouden, is afgelast. Een sprintje van 50 meter besliste zaterdagmorgen over blijdschap en verdriet. Men weet niet of men vroeger al ronddraaide voor men de discus weggooide. Toen Sonja in 1937 vertrok naar Hollywood heeft ze films gemaakt over kunstrijden. De winnaar van die dag kreeg als prijs een olijfkrans gemaakt van olijftakken. In het hippodroom werden de hippische sporten afgewerkt. Als dat is gelukt is dat al een hele grote prestatie. De gewone paardenraces gingen net zo als tegenwoordig in zijn werk.

Met deze vraag wisten Greenpeace directeur Liesbeth van Tongeren en Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, wel raad. Waarschijnlijk gingen zij nog wel door tot in 394 na Chr. Na zijn tegenvallende optreden in de tweemans start hij in de eerste twee runs van de viermansbob. In het team zitten verder Vincent Kortbeek uit Vught, Arno Klaassen uit Tilburg en Sybren Jansma. Het vuur symboliseert de eeuwige strijd van de mens om tot eenheid en verbondenheid te komen. Kitty van Haperen uit Goirle en Eline Jurg eindigden na twee runs op een teleurstellende twaalfde plaats.

De tijd van de Eindhovense schaatsster viel tegen 7. Het allereerste stadion was alleen een renbaan de toeschouwers zaten op een zandheuvel langs de renbaan. De ringen steken in elkaar en dat staat voor verbondenheid. In de fabriek van General Electric GE in Bergen op Zoom is de kunststof Lexan gemaakt die is toegepast in een metershoog kunstwerk in Turijn. In 1924 werd Sonja Henie uit Noorwegen kampion bij het kunstrijden. Griekenland uit om in vrede naar Olympia te komen noot.

Advertenties