Begrijpen

Uit de schoolkrant

Praat er met mensen over die je begrijpen en met je over willen praten bijv.

Boeken Over Autismetest Praat er met mensen over die je begrijpen en met je over willen praten bijv. Bang de laatste PAS-nieuwtjes te missen? Neem dan nu een abonnement op onze digitale nieuwsbrief! Lees verder. Een persoon met autisme leeft op een andere planeet. Onlangs besloot het bestuur alle activiteiten te beŽindigen. Ik ben speciaal is, in de nieuwe gereviseerde versie, een programma voor psycho-educatie met als doel personen met autisme zelfkennis bij te brengen, kennis van het eigen autisme en hoe ermee om te gaan.

Deze uitermate heldere uiteenzetting geeft ons inzicht in de verwarrende maar ook soms grappige belevingswereld van een jonge vrouw met autisme. Als jij boos ben ga dan iets aan ontspanning doen en ga dan niet in de buurt van je broertje of zusje zitten zodat je dan daar last van heb bijv. Mijn kind heeft autisme, Peter Vermeulen, Steven Degrieck is geschreven op 19 Okt '06 door Pleeg en bevat 334 woorden.

Januari 2007 start er in Nijmegen een gespreksgroep voor normaal begaafde volwassenen met een autisme spectrum stoornis ASS of een sterk vermoeden hiertoe. Nieuwe organisaties en ondernemers hebben de markt opengebroken. Het geeft antwoorden op vragen die ouders van kinderen met autisme stellen. Het kan natuurlijk zo zijn dat een link niet werkt of niet klopt. Een heel informatief boek, waarin de verschillende bijdragen redelijk op elkaar zijn afgestemd.

Advertenties