Kinderen

Uit de schoolkrant

Sommige kinderen hebben er echter géén behoefte aan.

Rouw Kinderentest Beiden zijn verbonden aan de landelijke stichting Achter de Regenboog te Utrecht. Hier vindt je steun, erkenning en herkenning van lotgenoten die hetzelfde meemaken en hebben meegemaakt. Ouders, famiie en leerkrachten, ze kunnen daarbij helpen. De DraaikolkDe Draaikolk is een persoonlijke webplek voor mensen, die hun partner hebben verloren.

Twee van die fase-opdrachten bespreek ik hier kort. Om deze ring heen ligt in een grote kring de rups Benjamin. Maar als je jonger bent, mag je hier ook best reageren. Deze groep is bedoeld voor ongeveer 17 jaar en ouder.

Alleen toegankelijk voor leden van de forum-groep 'Vrijwilligers'. Je hoeft niet geregistreerd te zijn om te kunnen schrijven in het gastenboek. Supportgroep VerliesOudersDe Supportgroep VerliesOuders is bedoeld voor volwassenen die een of beide ouders hebben verloren en behoefte hebben hun emoties en ervaringen met lotgenoten te delen. Laat een kind dat iemand heeft verloren, zélf bepalen hoe vaak hij erover wil praten. Als je vragen hebt, dan kun je ze hier natuurlijk ook stellen. Helaas is de wolk niet altijd even roze als we zouden willen.

Advertenties