Echtscheiding

Uit de schoolkrant

Soms zien ze de echtscheiding als het gevolg van hun vroegere wensen.

Kinderen Scheidingtest Je kan een vastgelegde omgangsregeling in onderling overleg veranderen. Jonge adolescenten zijn voornamelijk bezig met het uitbouwen van hun eigen toekomst. Anderen worden depressief, trekken zich terug van leeftijdsgenoten en gezin, houden zich stil en wantrouwen alles. Sommige jongeren willen hierdoor absoluut bewijzen dat ze het beter doen dan hun ouders. Deze schuldgevoelens kunnen ook voorkomen vanuit fantasieŽn.

Bij co-ouderschap wordt het kindergeld aan de moeder uitbetaald en kan er een onderlinge regeling worden getroffen. De procedure bij de vrederechter kan men voeren zonder bijstand van een advocaat. Als een niet-gehuwde vrouw moeder wordt, bepaalt zij wie de vader van haar kind is. Goudenregen verzorgd ook lezingen en trainingen voor o.

Jongens worden vaak drukker en rustelozer en kunnen zich gaan afzonderen. Ze hebben nog onvoldoende zicht op het verband tussen oorzaak en gevolg. Elke vrouw die een kind ter wereld brengt, is volgens de wet de moeder van dat kind.

Advertenties