Chaffeurs.

Uit de schoolkrant

Speciale lessen voor heftrucks en heftruck chaffeurs.

Heftruck Opleidingtest Deze brochure is bestemd voor iedereen die zich binnen een bedrijf moet verplaatsen, hetzij te voet, met de fiets of de auto, of met een heftruck of transpallet goederen moet vervoeren. De werknemers kunnen opmerkingen en suggesties geven om de steekkaart te vervolledigen. Het is altijd nuttig voor het uitzendbureau te weten wie de opleiding van de vaste werknemers van de inlener verzorgt voor deze functies. Wel zijn er op de vloer gele strepen om de verkeersdoorgangen tussen de werkposten aan te duiden. Speciale lessen voor heftrucks en heftruck chaffeurs. Op basis van deze analyse kan dan getracht worden om de verkeersstromen te rationaliseren.

Logistieke opleidingen Logan is gespecialiseerd in opleidingen van logistiek personeel in productie. Hierin komen de verschillende soorten verplaatsingen in een bedrijf, de bijbehorende risicoís en maatregelen aan bod. Controleer of de verkeerswegen zijn aangepast aan de activiteiten van de voertuigen en voetgangers in de werkomgeving. Het is belangrijk dat de ideeŽn van de werknemers worden gerealiseerd.

De verplichtingen die van toepassing zijn en beschikbare standpunten van inspectiediensten worden vermeld. Het antwoord beoogt geen volledige juridische behandeling, maar geeft de huidige stand van de praktische invulling op de gestelde vraag. Bij Asco was het niet mogelijk gescheiden verkeersstroken voor de diverse weggebruikers binnen de gebouwen aan te brengen. Controleer of de verkeerswegen voor voertuigen geschikt zijn voor het type en het aantal voertuigen dat ervan gebruik maakt. Deze cursus is voorbehouden voor de uitzendconsulenten van de Federgonleden en wordt afgesloten met een examen dat afgenomen wordt door Federgon. Pictogrammen vragen ook om aandacht op bepaalde plaatsen.

Advertenties