Nederlands

Uit de schoolkrant

Stap voor stap leert u Frans net zoals u vroeger Nederlands geleerd hebt.

Taalcursus Franstest Stap voor stap leert u Frans net zoals u vroeger Nederlands geleerd hebt. Basiskennis van wiskunde komt in de studie psychologie goed van pas, vooral in de vakken statistiek. Tijdens de laatste twee weken van de maand juli kan je aan het Centrum voor Levende Talen CLT een intensieve cursus Frans, Engels, Duits of Spaans volgen. Wil je je wiskundekennis of de manier van wiskundig redeneren wat opfrissen, dat kan. Italiaans en Frans bestaat uit een 30-tal lesgevers. Ook ouders van leerlingen zijn op deze beurs van harte welkom.

Ik heb die cursus niet gevolgd, maar volgens mij is hij toch interessant om andere erasmussers te leren kennen. Dienst voor Studiebegeleiding van de faculteit Wetenschappen, Celestijnenlaan 200C, 3001 Heverlee. Ik ben het eerste semester op erasmus gegaan en heb dus alleen maar keuzevakken moeten nemen.

Wat wel heel boeiend is, is dat er naast de erasmus-studenten nog heel veel andere buitenlandse studenten zijn. Met de verschillende onderdelen is Top-idio een complete cursus waarmee u als beginner maar ook als gevorderde een uitstekend niveau kunt bereiken. Ik heb een paar lessen gevolgd, maar die bleken van een niet al te hoog niveau te zijn. Deze cursus richt zich tot aspirant-studenten die op school minder dan 6u.

Advertenties