Bedrijfskunde

Uit de schoolkrant

Studenten Technische Bedrijfskunde zijn geen techneuten pur sang.

Opleiding Bedrijfskundetest Indien u deze opleiding succesvol afrondt, ontvangt een IBO-certificaat. Het docentencorps is zodanig samengesteld dat er een evenwichtige balans ontstaat tussen theorie, vaardigheden en praktijk. De Basiscursus Bedrijfskunde BCB biedt deze mogelijkheid. Deze colleges leggen de verbinding tussen de ICT-sector en de bedrijfskundige velden en helpen u bij de bedrijfskundige analyse.

Bent u geïnteresseerd in deelgebieden van de opleiding, dan kunt u in overleg met de studiecoordinator ook één of meer losse modules volgen. Daarna worden deze eens per veertien dagen gehouden. De opleiding is bedoeld voor HR-managers en professionals. Elk deel is een op zichzelf staande afgeronde module die waarde heeft voor het Curriculum Vitae. Deze combinatie maakt de opleiding uniek en inspirerend.

Studenten Technische Bedrijfskunde zijn geen techneuten pur sang. Intervisiesessies en het eindproject worden door docenten begeleid. Verder krijg je les in onderhandelen, conflicthantering en leidinggeven.

Advertenties