Examenvragen.

Uit de schoolkrant

Tips voor het lezen, begrijpen en doelmatig beantwoorden van examenvragen.

Examen Trainingtest Ik dacht vorig jaar ook dat alles open boek was, maar blijkbaar doet hij het toch anders dan hij vooraf zegt. Kristien Nys zal aanwezig zijn op dinsdag 22 augustus van 10. Maar wie bepaalt dit eigenlijk? Het is toch de supplier die de requirements opstelt samen met de klant? Maar je kan toch niet van de klant verwachten dat hij iets op design level specifieert? Daar zit ik nog een beetje met een verwarring.

Design level daarentegen denk ik dat de restrictief is, te veel detail. Tis niet dat er 1 goede manier om een use case te schijven en alle andere zijn verkeerd. Blended learning is een combinatie van het klassikaal les geven en e-learning op afstand via PC.

Thomas, ik ben het met zowat al je opmerkingen eens en ik kan er nog wel wat bedenken. Hoe het exact gestructureerd zal zijn weet ik zelf niet goed, maar ik veronderstel dat je wel vrij veel tijd zal krijgen om voor te bereiden, aangezien verwacht wordt dat je requirements en use cases enzo maakt. Voor de andere twee denk ik dat er verschillende mogelijkheden zijn. Elementaire kennis klavierinstrument zeer wenselijk.

Advertenties