Kattenoutfit

Uit de schoolkrant

Trek je mooiste kattenoutfit aan en ontdek de musical-cat in jou.

School Musicaltest Op een niet-schoolse manier maken ze kennis met personen die deze schendingen aan den lijve ondervinden. Hoe zou jij Roodkapje opnieuw vertellen? Wordt Doornroosje wel wakker gekust en wat gebeurde er echt met Sneeuwwitje? Oude sprookjes worden door jou in een nieuw jasje gestoken, net zoals Roald Dahl het deed. Trek je mooiste kattenoutfit aan en ontdek de musical-cat in jou. Al spelend leren we bewegen op muziek met leuke dansjes en spelletjes. Ook zijn sprookjes zijn legendarisch en vooral supergrappig. Maskers komen overal ter wereld voor, maar nergens zijn ze zo bijzonder als in Afrika.

Funky moves en clipdance op de leukste dancehits uit de top 50. Om in de sfeer te blijven sluiten we af met een heuse soukh Marokkaanse markt. Een hele dag vol kriebelende, krioelende, zoemende, prikkende, vliegende of kruipende beestjes. Als het aan ons lag, stond het dessert als eerste op tafel. Wie kent de verhalen van Roald Dahl niet? De GVR, Mathilda en Sjakie en de Chocoladefabriek, om er maar een paar te noemen. Dit is turbotheater van de bovenste plank voor iedereen die niet kan stilzitten.

Na deze sessie voel je je gegarandeerd een ander mens. Daarom vliegen we er samen in om de lekkerste pannenkoeken en chocomousse te maken. Hij is bang dat hij zijn smidse zal moeten sluiten.

Advertenties