Woordenschat

Uit de schoolkrant

Uw woordenschat wordt uitgebreid met zakelijke woorden.

Zakelijk Franstest Bedoeld voor mensen die de basiskennis van de Franse taal al hebben. Met overbodige studiestof zult u niet worden lastiggevallen. Woorden uitgesproken door mensen die de Franse taal als moedertaal hebben, zodat u deze kunt herhalen en kunt leren. Voorafgaand aan de training houden wij eerst een intake om uw niveau te bepalen. Leer de gespecialiseerde Franse taal die u nodig heeft om zaken te doen in het buitenland. De NHA-cursus is goed te volgen en is een van de beste in zijn soort.

Uw woordenschat wordt uitgebreid met zakelijke woorden. Een grote variatie van onderwerpen zoals vergaderingen, handelen, IT, het internet, adverteren, onderhandelen, bankieren en nog veel meer. Dan weet u hoe belangrijk voldoende kennis van de Franse taal en cultuur daarbij zijn. Aanluitend op de training op de donderdag wordt u vanaf 17. Engels, respectievelijk het Frans in het Nederlands vertaald. De laatste jaren is de correspondentie alleen maar toe genomen. Op bijzonder praktische wijze wordt uw kennis van grammatica en spelling opgefrist.

Programma als basis een beginnersmethode, rondom elementaire uitdrukkingen in vakjargon. De cursus is hierdoor vanuit meer dan 100 verschillende talen te volgen, waaronder het Nederlands. Tirry een uiteenzetting over post-editing van automatische vertalingen. Bij een individuele training maken wij daarna een trainingsplan, rekening houdend met de beschikbare tijd en het huidige taalniveau. Een boek met zinnen van wat u geleerd heeft om uit te printen.

Bij een groepscursus spreken we eventueel eerst een voortraject af om zoveel mogelijk deelnemers van hetzelfde niveau in een groep te hebben. Automatische lokalisatie laat u kiezen vanuit welke taal u de taal gaat leren. Tijdens de training wordt naast ander lesmateriaal gewerkt met oefenexamens. Intensive Residential Programme of one or more weeks. Aandacht voor de correcte uitspraak en culturele verschillen bij het zakendoen. Halverwege de training en na afloop van de training vinden er evaluaties plaats, zodat het doel van de training ook bereikt wordt.

De cursussen worden uitsluitend door zeer ervaren docenten gegeven. Certificat de Français Professionnel en het Diplôme de Français des Affaires. De verplichte minimumafname is 15 taallessen van 1,5 uur. De mogelijkheid om uw uitspraak op te nemen, te vergelijken met de echte uitspraak en doelen te stellen om te verbeteren. Een brief moet doeltreffend, overtuigend en vooral duidelijk zijn. Rekening houdend met de beschikbare tijd en het huidige taalniveau maken wij daarna een trainingsplan.

Advertenties