Flexibiliteit.

Uit de schoolkrant

Veel SPD-studenten maken gebruik van deze flexibiliteit.

Studie Spdtest Mijn naam is Joost van Roosmalen en ben van het geboortejaar 1945. Het verkorte modulaire programma is bedoeld voor mensen die een vrijstelling hebben verworven voor modules uit de propedeutische fase. Je hebt een administratieve functie en je wilt hogerop in je beroep. Mijn werkzaamheden bij Accured zijn hoofdzakelijk het verzorgen van de correspondentie, tekstverwerking, bediening van telefoon, verwerking aangiftes, verwerking balansen en jaarrekeningen.

Want, met een aantal diploma's kom je in aanmerking voor één of meer vrijstellingen. Heb je al een opleiding achter de rug en de nodige diploma's op zak? Dan gaat studeren nog sneller. Heb je alle certificaten behaald? Dan kun je deze inwisselen voor het diploma. Ik zocht een bedrijf met meer perspectief en een goede begeleiding.

Wil je bijvoorbeeld de module Belastingrecht volgen en heb je geen voorkennis op dit terrein, dan volg je het volledige programma en betaal je vier maanden lesgeld voor deze module. Communicatieve en sociale vaardigheden en de Stage. Tevens neem ik bij afwezigheid van een secretaresse een deel van de receptie voor mijn rekening. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Voor een kandidaat die niet over het vereiste diploma c.

Advertenties