Sneltempo.

Uit de schoolkrant

Verkorte bachelor zijn uw drie bach jaren in sneltempo.

Hbo Bachelortest Verkorte bachelor zijn uw drie bach jaren in sneltempo. Sint-Lieven maakt deel uit van de associatie met K. Ik had het dus idd helemaal niet over Valérie maar wél over het beeld dat de opleiding van zichzelf op hangt met deze verkorte bachelor.

Geen enkele andere opleiding die een verkorte bachelor aan biedt pol en soc heeft er vooralsnog geen een programma van 86 studiepunten. De experten van dienst hebben daar jaren lang over gediscussieerd om dan een verkort programma op te stellen, dus volgens mij mogen we stellen van wel. Om te beginnen is er geen vergelijking te maken tussen een enige kan jaar en een verkorte bachelor. Als er onvoldoende leermogelijkheden zijn dan doe je stage op een andere dienst of eventueel in een andere instelling.

Alle andere verkorte bachelors gaan voor de twee volle jaren en hebben dus een programma van 120 punten. Om de praktijkopleiding acupunctuur aan te vatten dient men geslaagd te zijn in dit basisjaar. De verkorte bachelor gaat er van uit dat de student een universitair bachelor diploma heeft. Running over the same old ground,what have we found? The same old fears. Ik heb hier enkel de verkorte Bachelor, afstudeerrichting politieke wetenschappen voor mij liggen.

Advertenties