Aangeschreven

Uit de schoolkrant

Verwacht er niet te veel van en volgens mij staat deze opleiding ook niet hoog aangeschreven bij diverse bedrijven.

Opleiding Hbotest Verwacht er niet te veel van en volgens mij staat deze opleiding ook niet hoog aangeschreven bij diverse bedrijven. Naast mijn studie kon ik met gemak nog 20 uur per week werken. De rest van de klas heeft er echter nogal moeite mee en een derde is zelfs al gestopt.

Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Het kan zijn dat de normen van deze studie ondertussen zijn verhoogd. Het niveau is wel wat omhoog gegaanzegt men , maar voor mij wel te halen. Zit momenteel in het tweede jaar, en je merkt ook dat nieuwe studenten het weer een stuk zwaarder hebben dan de tweede jaars, dus dan mij. Ieder jaar hoor je ze ook zeggen dat het nog nooit zo erg was als dit jaar. Kandidaat-premier Wouter Bos lijkt de verkiezingen nu al te hebben verloren.

De historie, cultuur, taal en gastvrijheid van verschillende landen en regio's. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. De administratie is echt slecht! je wordt aan strakke deadlines gehouden, maar lef nemen zeh et niet zo nou met het op tijd leveren van cijfers en informatie. Ze zijn de afgelopen jaren de regels strak aan het aanscherpen, en denk dat dat wel moest.

Advertenties