Voorkennis

Uit de schoolkrant

Voor de cursus Duits voor beginners is geen voorkennis vereist.

Zakelijk Duitstest Voor de cursus Duits voor beginners is geen voorkennis vereist. Incompany door heel Nederland, of bij X in Amersfoort. Chatten in het Duits DuitsEen moderne manier om je Duits te oefenen. Vertaalbureau voor betrouwbare en professionele technische vertalingen in alle Europese talen.

Deze praktijkgerichte opleiding is ontwikkeld voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden van de Duitse taal naar een hoger niveau wil brengen. Bedrijfsprofiel, overzicht van diensten en referenties. DuitsOnline DuitsDuitse grammatica, Duitse literatuur en Duitse links. Intensive Residential Programme of one or more weeks. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die hun schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in het Duits willen verbeteren.

Administratief, commercieel, technisch Duits, cultuurtraining. Gepersonaliseerde opleidingen in de omgeving van St. Ondersteuning van bedrijven die zakendoen met Duitsland of van plan zijn dit te gaan doen. Individueel, groepen of incompany door heel Nederland. Cursussen Engels, Duits, Frans of Spaans voor het bedrijfsleven, in kleine groepen of individueel op de werkplek.

Advertenties