Opleiding

Uit de schoolkrant

Voor de opleiding zelf komen de docenten naar uw bedrijf toe.

Multimedia Opleidingtest Ook persoonlijke opleidingen behoren tot de mogelijkheid, op uw eigen tempo en eventueel op maat van uw wensen en noden. Beheer bestanden, mappen en talloze andere toepassingen. Wel raden wij aan maximum een 10-tal personen te voorzien per opleiding. Ik heb al een aardige portfolio opgebouwd aan weblayouts. Door een perfecte afwisseling tussen theorie en waarheidsgetrouwe oefeningen, is het perfect mogelijk om snel na een opleiding aan de slag te gaan. Je moest daar wat solderen en een lego robotje in elkaar zetten.

De plenaire bijeenkomsten van de opleiding vinden plaats in Utrecht, op maandagavonden. Daardoor kan u zonder meerprijs zelf het aantal cursisten bepalen. Indien u een opleiding op maat wenst te organiseren, berekenen wij u graag hiervoor de prijs via offerte . Bij voldoende resultaat wordt een post hbo-certificaat uitgereikt. Voor de opleiding zelf komen de docenten naar uw bedrijf toe. Zo leer je werken met sjablonen, opmaakprofielen, hyperlinks, macro's, mailingen, handelingen automatiseren en nog veel meer.

Ik had zelf de opleidingen Graphic Design en Digital Media Design op het oog, maar dat kan dit jaar dus al niet meer. Behalve tegengestelde vermelding, zijn al onze prijzen excl. Na het uitgebreide mondelinge deel, ga je thuis aan de slag met een vervolgopleiding. En je moest daarvoor ook een portfolio hebben met tekeningen en schilderijen etc dat ik niet heb. En thuis oefenen met de unieke CBT-software zoveel als je wilt.

Advertenties