Vooropleiding

Uit de schoolkrant

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Opleiding Reisbureautest Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist. Dagdromen over reizen kan altijd, maar als medewerker Reizen zul je zelf niet zo vaak onderweg zijn. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden.

Helaas, voor deze opleiding zijn er geen brochures aan te vragen. In de volgende hoofdstukken gaan we dieper op de aangegeven aandachtpunten in. De rollen van de medewerker reisbureau zijn commercieel, informerend, adviserend, uitvoerend en controlerend van aard. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit.

Als je straks bijvoorbeeld bij een reisbureau of op een camping werkt, dan is het belangrijk te weten hoe een bedrijf wordt gerund. In dit studieprogramma kun je precies zien welke modules je de komende twee of drie jaar tegenkomt. Heb je al een opleiding achter de rug en de nodige diploma's op zak? Dan gaat studeren nog sneller. Vrijstellingen worden alleen verleend voor gehele modules en dus niet voor onderdelen daarvan. De foto is afkomstig van fotopersbureau Hollandse Hoogte. Het gevoel om van niemand afhankelijk te zijn is fantastisch.

Advertenties