Modulekaart

Uit de schoolkrant

Voor het afleggen van de examens moet een modulekaart worden gekocht van 2.

Examens Ecdltest Voor het afleggen van de examens moet een modulekaart worden gekocht van 2. Zij brachten er een spetterende show rond het thema "Vuurrood". Als je je inschrijft krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Er is binnen de sector Internationale handel en Logistiek een tekort aan gekwalificeerd personeel voor de functies van magazijnbediende, orderpicker en heftruckchauffeur. Heel wat leerlingen kiezen voor de studierichtingen Handel in de tweede graad en de studierichting Informaticabeheer in de derde graad. Er was heel wat persbelangstelling voor het project van 31 Verkoop in Intratuin.

Als je een taak maakt en instuurt gaat die naar je mentor. Binnen het project wordt er gewerkt met het elektronisch leerplatform e-Twinning. Een aantal bedrijven tekende reeds een protocol van samenwerking met de school. Ze worden verplicht te moorden, maar worden zelf ook mishandeld. Aanvankelijk was dit evenement op 6 en 7 februari gepland.

Beleef de show opnieuw aan de hand van deze foto's. Van elke afgewerkte cursus kan je een attest krijgen. Ook op zaterdag kun je er terecht tussen 10 en 18 uur.

Advertenties