Specialistische

Uit de schoolkrant

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele vertalers die in hun moedertaal werken en over de benodigde, specialistische kennis op uw vakgebied beschikken.

Nederlands Engels Vertalertest Wij maken uitsluitend gebruik van professionele vertalers die in hun moedertaal werken en over de benodigde, specialistische kennis op uw vakgebied beschikken. Alle juridische termen worden opgeslagen in een gegevensbestand of databank type MSQL, die door speciaal daarvoor geschreven Active Server Page ASP-software wordt benaderd. Documenten in de taal van het land, of bijvoorbeeld in het Engels, verhogen de effectiviteit van de communicatie. Dit aantal wordt vastgesteld door computertelling en is nauwkeurig te controleren. In de Thema's worden diverse onderwerpen uitgelicht.

Vertaling van documenten op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Een goede vertaling is vaak van groot commercieel of juridisch belang als u zaken doet met of in het buitenland. De kosten van een vertaling worden bepaald door het tarief per woord. Het uiteindelijke aantal vertaalde woorden in de doeltaal is bepalend.

Advertenties