Informatica.

Uit de schoolkrant

Wim Moreels, aan de school verbonden als leraar informatica.

Leraar Spaanstest Hij is gewoon iemand die genoeg Spaans kent opdat jij er wat aan zou hebben. Zijn eerste werkdag is tevens de eerste dag van de doorlichting. Wim Moreels, aan de school verbonden als leraar informatica.

Volg nu mijn derde jaar spaans in avondschool, maar dit is toch een intensere manier om het te leren. Ik weet vanalles over kampeeruitrusting, stapschoenen, enz. Wat leerde ik uit ervaring, door te lezen, door scholing,. Aan het einde van de cursus spreekt u als een aardig mondje in uw nieuwe taal, zodat u moeiteloos de meeste zakelijke en sociale conversaties kunt voeren. De intensieve formules kunnen ook door twee of drie personen gevolgd worden. Of ik kan meegaan met een moeder met twee kindjes zodat zij haar aandacht niet te veel moet verdelen.

Ik had graag jullie programma over Ecuador ontvangen. De school krijgt een positief rapport van de ploeg inspecteurs. Voor groepjes van 4 tot 10 kinderen van 4 tot 16 jaar tijdens het schooljaar en ook gedurende de vakanties. Gelukkig vonden we een Letser die wou koken en twee anderen die kwamen opdienen. Tijdens deze lessen wordt de klemtoon vooral gelegd op het spreken en luisteren.

Advertenties