Basisschool,

Uit de schoolkrant

Ze zijn bedoeld voor leerlingen van de basisschool, vanaf groep 6.

Basisschool Lessentest De ouders bepalen de keuze en dat kan afwijken van het advies van de leerkracht. Aan het begin van elke week krijgt uw kind een zogenaamde weekbrief mee naar huis. Iedereen die in Nederland lesgeeft in groep 7-8 wordt uitgenodigd zich aan te melden en deel te nemen. Vereniging wordt de kwaliteit van de scholen bewaakt.

Op dit moment zijn we bezig om een nieuwe methode voor begrijpend lezen aan te schaffen. De scholen wijken ook af van andere scholen voor basisonderwijs in Nederland. Voor kleuters is het best moeilijk om lang zelfstandig te werken. Het aantal personeelsleden dat op een school werkt, kan elk jaar veranderen.

Het hangt namelijk af van het aantal kinderen dat op de school zit. De raad is dus een vertegenwoordiging van twee belangengroepen in de school. Als u de kinderen met de auto haalt of brengt parkeert u zo dat de veiligheid en het uitzicht van fietsende en overstekende kinderen niet wordt belemmerd. Iedere ouder kan meehelpen om de school beter te laten draaien. Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school kan, is het goed dat u dit even telefonisch meldt.

Advertenties